Vaarwel wachtkamers. Het is tijd voor de online dokter.

cropped-Doct-icon-transparent-192x192

Waarom Doct?

Medisch advies nodig voor je werknemers of een andere mening. Wilt u het ziekteverzuim in uw bedrijf terugdringen? Installeer Doctonline en neem nu contact op met uw bedrijfsarts – altijd en overal.

DOCTonline wordt mogelijk gemaakt door Corporate Vitality BV.

Voordelen

Eerst online

Uit onderzoek is gebleken dat voor meer dan 60% van de gevallen van eerstelijns medische zorg een online telefoontje naar de huisarts voldoende is.

Tijd en geld besparen

Arts altijd bij je

Dokter 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar beschikbaar. Waar ter wereld je ook bent, je kunt hem bellen via een videogesprek. Het enige wat je nodig hebt is stabiel internet en de Doct app!

 

Preventieve zorg en vroegtijdig ingrijpen

Medische documentatie op één plek

Bewaar al je medische gegevens op één plek. Deel het met je arts. Alles is versleuteld!

Minder blootstelling aan infectieziekten

Hoe praat je met een dokter?

Registreer

Kies je pakket

Kies een van de Corporate pakketten en krijg 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot gediplomeerde huisartsen in jouw bedrijf.

Praat met een arts via videogesprek

Medisch dossier

Maak je digitale medische dossier aan en heb al je medische documenten altijd bij de hand. Deel ze met je arts en bewaar ze op één plek zodat ze altijd beschikbaar zijn wanneer je ze nodig hebt, zelfs als je onderweg bent. Alles is versleuteld, alleen jij en je arts hebben toegang tot je documenten. Digitaal is altijd beter dan papier!