Over ons

cropped-Doct-icon-transparent-192x192

Wie zijn wij?

Wij zijn een jonge startup op het gebied van telegezondheidszorg die bestaat uit IT- en medische professionals, gedreven door de wens om medische diensten toegankelijker en goedkoper te maken voor iedereen, ook voor mensen zonder verzekering. We willen ervoor zorgen dat alle gebruikers van de Doct-applicatie toegang hebben tot kwaliteitsgezondheidsadvies en medische professionals zonder dat ze hun huis hoeven te verlaten of een arts in hun eigen taal kunnen bellen vanaf elke plek ter wereld – bijvoorbeeld als ze expats, op reis of op vakantie zijn.

Het enige wat de patiĆ«nt hoeft te doen is de Doct applicatie installeren, zich registreren en de dokter bellen. Wij geloven dat onze service ongeĆ«venaard is en dat iedereen in staat moet zijn om een dokter te bellen zodra dat nodig is – altijd en overal.

Belangrijk: Doct biedt geen medische consulten in gevallen waarin iemands leven onmiddellijk in gevaar is of wanneer hij dringende medische hulp nodig heeft. Als je dringende hulp nodig hebt, bel dan het noodnummer van het land waar je bent of ga naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis.